Een dakraam van Velux is niet zomaar een dakraam: Velux is in de loop der jaren meer een algemeen begrip geworden dan een merknaam, net als een Bic of een Cola. En dat is niet te verwonderen, want Velux produceert nu al meer dan 70 jaardakvensters van topkwaliteit. 

Velux, het origineel!
Velux-dakramen staan borg voor een ideale combinatie van daglicht en frisse lucht, gekoppeld aan een prachtig uitzicht – ideaal om uw woning op te waarderen. De dakramen van Velux zorgen bovendien voor een maximum aan comfort engebruiksvriendelijkheid: zo zijn er tal van geautomatiseerde oplossingen, zodat u uw vensters met een druk op de knop kunt bedienen. Velux heeft ook speciale geluiddempende vensters in de aanbieding: u hoeft nooit meer wakker te liggen van de regen! Verder kunt u  – zonder te moeten inboeten aan kwaliteit of isolatiewaarde – aan energiebesparing doen met het Velux Solar System. En dan is er de ruime keuze: naast manuele en elektrische vensters vindt u bij Velux ook rustieke dakvensters, dakkapellen en balkon- en terrasvensters. En uiteraard wordt het gamma vervolledigd met vliegenramen, rolluiken en zonnewering. U vindt beslist wat u zoekt!

Laat het licht binnen met onze dakramen
Dat een dakraam een ideale manier is om een donkere ruimte om te toveren tot een lichte, aangename kamer, staat buiten kijf. Maar er zijn omstandigheden waarin u het licht net niet wil binnenlaten. Als het erg warm is bijvoorbeeld, of als u zin heeft in een lekker middagdutje.